lördag 21 februari 2009

Warta BTS - Lekstorp 8-1

Eller "Där visade vi var skåpet skall stå!"

Det var definitivt bästa laginsatsen för denna säsong, så långt vill säga. Det kommer fler matcher...

5 femsetare och 4 av dessa till Warta. Lagom utdelning...

Mötet borta mot Lekstorp var på alla sätt en otroligt jämn uppgörelse som slutade 7-7. Nu gick det mesta vår väg, samtidigt som vi spelade gedigen pingis. Och då blev det inte alls så jämnt som alla hade förväntat sig.

Det startade verkligen Wartas väg, coach tog en stabil 3-0 mot deras 1:a (som spelade som 3:a idag) och Roberto går in och slår deras (för dagen) etta med 11-9 i skilje. Efter en sån start så rullar det ju bara på. Så även denna gång... Ax verkade ha hur kul som helst på det andra bordet, bra spel och då är han ju som bäst. När sen Pålle går in och vinner en kassaskåpssäker seger (3-0) så är 4-0 ett faktum.

Sen följer 2 tunga segrar i skilje, 11-6 för coach och samma siffror för Ax. Pålle följer upp förra segern med en mycket bra match mot Tobias, Pålle är inte lätt att slå när han är lagom aggressiv vid bordet... Enda smolken i glädjebägaren var Robbans avslutning på sista matchen. Skilje även där, Robban bra med till sidbytet, sen ville det sig inte utan Tomas vinner med 11-7.

Men det gav oss en bra möjlighet att fila på dubbelspelet... Och även det funkade bra, 2 stabila vinster. Tyvärr grabbar, men bara den ena räknas! :-)

Som coach blir man lite stolt när alla samtidigt presterar så bra dom kan. Fortsätter vi såhär kan det nog bli spel högre upp nästa år...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att se gubbar. Nu undrar jag bara bara om jag får spela några fler matcher i år!

Mats

Torbjörn Karlsson sa...

Hur gärna vill du spela? Man kan ju alltid tänka sig en uppgörelse...

/Coach