söndag 10 oktober 2010

Skärhamn - BTF A 6-8

Vilken bragdinsats!

En av de mer minnesvärda seriekvällarna under karriären!

Det började väl sådär. Mest för att coach inte alls spelade nån bra pingis och la sina 2 inledande singlar ganska lätt. Kinesen vann en, Kylen tog sina och Robbo la sina.

Efter min andra förlust tog jag en löptur i Skärhamn, det var en riktigt skön kväll och fantastiskt avslappnande att springa. En stor kontrast mot pingislirandet som mest kändes frusterande. Hade ingen större lust att spela klart matchen, men man kan ju inte överge gänget...

Jag var ganska säker på att jag skulle elda upp racket under cermoniella former lite senare den dan...

3-5 innan dubblarna blev 4-6 sedan Kylen&Robbo vart chanslösa och Coach&Kinesen lyckades vinna en bedrövlig match i skilje...

Men vid 4-6 var vi ju bara varsin seger från lagmatchen...

Coach började med att vända underläge 1-2 och 8-10 i skilje innan det blev seger med 13-11 i femte...

Kylén spelade en märklig match, där han själv tillslut insåg att ju mindre han gör, desto bättre kommer det gå. Det är ingen match som borde användas varken i utbildnings- eller kommersiellt syfte för vår kära sport... Men en seger blev det! I skilje såklart!

Sen gjorde kinesen en, för honom, klassisk insats. Började kanon och hade i princip vunnit matchen, han skulle bara avgöra ett par bollar snyggt... 10-6 i fjärde blev förlust. 6-3 i skilje blev 7-7, och senare 8-10. Som vändes till 13-11!

Och sen var det bara en seger kvar! Robbo gick in i avgörande matchen och spelade riktigt koncentrerat och bra! Seger redan i fjärde set!

8-6 till Warta och en ganska behaglig resa hem till Hisingen!

Inga kommentarer: