onsdag 12 januari 2011

Liverapport: BTK Warta - BTK Kävlinge

Då är det snart dags!

Kvällens matcher ser ut som följer:

Månsson, Magnus -Oddsheden, Sam
Karlsson, Mattias - Sondell, Johan
Jiang, Chang Hong - Molin, Magnus
Månsson, Magnus - Sondell, Johan

På förhand känns detta riktigt bra!

Först ut är Magnus Månsson - Sam Oddsheden

Sam börjar bäst och har 3-1, han är lite hetare och måns ser inte ut att ha kommit igång ännu. Hittills är det enbart förstaöppning som gäller, 3-8. 6-10 nu, men måns spelar lite bättre. Sam vinner första set med 11-7, och det fick han vinna alldeles för enkelt. Måns tog inte striden riktigt, bättring till andra nu!

1-3 efter 2 enkla missar av måns. 2-5 och Stefan tar timeout. Måns har verkligen inte börjat bra, dax att ta tag i det nu! Bra duell som sam vinner med en del tur... 2-6. 4-8, inga snabba fötter ännu. 11-4 i andra till Oddsheden. Sam spelade bra, aktivt och med få missar. Men måns gjorde inte mycket, man måste vara mycket mer alert än så om man skall spela bra pingis.

Får hoppas att Mandel är mer alert!

Bra försvar av mandel och 3-2. 2 lätta missar av mandel och 3-5. 4-8 nu, och hittills ser det ut som i första matchen, motståndarna är hetare. 8-9 nu, mandel är på G. 10-9 till mandel efter en snygg bh. Mandel tar setet med 12-10, och det kan ha varit precis det Warta behövde för att komma in i denna match.

Mandel på fisken, där vinner han inte mycket. 1-2. 2 bra räddningar på 2 bollar i rad ger mandel ledningen med 5-3. 8-5 till warta och kävlinge tar timeout. Mandel har spelat bra i andra och bjuder inte på mycket. Där var sondell hos korvgubben... fel del av hallen... 10-7 till mandel. 3 raka till sondell och mandel tar timeout vid 10-9. Och en bra retur av mandel tar hem setet! Härligt!

Changen - Molin nu. 1-3 nu, riktigt snygg fh av molin där. 2-6 nu, changen spelar ungefär som måns gjorde i första matchen. Han verkar inte vaken och tar inte alls fighten. 11-5 till molin, och changen gjorde inte mycket. Molin spelar ok.

2-0 till molin och changen står på hälarna och spelar. Timeout av Warta. Bedrövlig start på andra. 6-0 till molin. 7-0. 9-0. 11-0.

11-0

Inte så mycket att säga om det setet.

Nästa match är Månsson - Sondell. Båda förlorade sina inledande matcher, får hoppas måns tar tag i spelet nu och agerar lite mer. 2-0, bra start! Måns ser mycket mer koncentrerad ut nu, leder med 4-2. Dagens bästa av Måns! Snyggt lyft på nätboll av sondell. 6-2 nu. 8-3, och plötsligt spelar måns bra! 11-3 till måns och fullständig dominans. Lite svårt att tro att det är samma spelare.

1-3 i andra, lite enkla missar av måns i början. Gäller att få igång fötterna igen. 1-8, måns vann första på en kantboll. 11-4 till sondell, stor skillnad på det spel måns presterade i första och andra set. Här stod han på hälarna och lät sondell dominera.

Nu är måns igång igen! 2 härliga dueller och 2-0. 4 i rad av sondell efter det, 2-4. 2 bra av måns, 4-4. Upplagt läge och nät-ut, 4-6. 5-8 och Stefan tar timeout. Måns har inte spelat bra de sista bollarna. Upplagt läge och måns missar igen... Sondell vinner setet med 11-6. Måns spelar fantastiskt bra första setet, synd att det inte är ensetare i Pingisligan...

Dubbel nu, changen och mandel mot sam och molin. Changen börjar med att borra 2 returer. 1-4 nu. 3-5, lite hopp. 6-6 nu, bra servar av changen. 9-9, mandel gör poäng. Han är klart bäst av wartaspelarna nu. Poäng på serve igen av changen och warta vinner setet med 11-9.

2-2 nu. 3-3, mycket missar. 6-4 till warta, han servar bra changen. 8-6 till warta, bra boll där! 11-6 i dubbeln och 2-3 i matchen.

Det kändes som en rejält svag insats av Warta att bara få till 2 segrar mot Kävlinge ikväll. Men nya tag nästa gång!

Inga kommentarer: