tisdag 15 mars 2011

Falkenberg vann avgörande kvartsfinalen med 3-1

Och därmed är slutspelssagan slut för denna gång, Falkenberg vann kvartsfinalserien med 2-1.

Det var en välförtjänt seger för Falkenberg i måndagens match, skall man vinna matcher i slutspelet måste samtliga spelare i laget spela på toppen av sin förmåga. Det var något som falkenbergarna lyckades bättre med än Warta. Falkenberg var hetare och bättre denna kväll.

Ser man till matcherna som spelades så var Changen inte i närheten av det spel han visade under fredagen, och det är en nivå han måste upp på för att besegra Goekaj. Månsson gjorde en bra match, den bästa han gjort (i singel) under kvartsfinalserien, problemet är bara att han spelade mot Goekaj. Det är mycket som skall stämma om han skall vinna den matchen. Tyvärr så var inte heller Mandel på topp denna kväll, Hampus var klart bättre hela deras match. Hampus fick styra och ställa och Mandel förlorade kampen om bordet. Då blir det jobbigt.

Men ser man till hela säsongen så har vi presterat fantastiskt bra. Etablerade som slutspelslag! Och 2 riktigt bra och roliga matcher i kvartsfinalerna mot Falken.

GP skriver lite om matchen, det finns att läsa här.

3 kommentarer:

Utan gummi sa...

Sämre än förra året. :(
Nåja, hur ser kontraktsläget ut inför nästa år ?

Anonym sa...

Stort tack till Jiang, Magnus, Mattias, Robban och inte minst Pelle för ännu en god insats i Svenska pingisens absoluta finrum. Just nu svider kvartsfinalsförlusten men vi som står bredvid tycker ändå att Ni har gjort ett fantastiskt jobb!!!
Vi minns med glädje årets många höjdarstunder i Ex-huset som t.ex vinsterna mot Eslöv och Österlen.
Nu gäller bryta ihop och gå vidare och vi ser fram emot säsongen 2011-2012.

/En stolt sponsor

Anonym sa...

Deppa inte. Tänk på att Warta är ett etablerat slutspelslag. Ett av dom bästa lagen i Sverige! För andra året i rad blev det kvartsfinal. Grymt bra jobbat! Jag ser fram emot nästa säsong och hoppas kunna bevaka dom flesta matcherna hemma och en hel del bortamatcher.

/Hovfotografen