måndag 26 september 2011

Liverapport: Warta - Kävlinge

Då närmar det sig match igen i Exhuset. Warta är på plats, Kävlinge är på plats. Då hoppas vi bara på lite mer publik så kan vi dra igång matchen...

För Warta spelar idag:

A1. Jiang Chang Hong
A2. Magnus Månsson
A3. Robert Nilsson

För Kävlinge spelar:
B1. Magnus Molin
B2. Johan Sondell
B3. Mikael Mattiasson

Dagens första match är Changen - Sondell. Lite trevande första set som Changen vinner med 11-9, han hade ledningen med 10-6 och missade ett par enkla bollar. Men närmare än 9-10 kom inte Sondell. Changen tar även andra set med 11-9. Changen var vass på slutet, han gjorde 2 bra bollar i egen serve vid 9-9. Changen går riktigt bra i egen serve, men returnerar inte alls bra såpass långt. Tredje set nu! Sondell vinner tredje set med 11-9, Changen returnerar väldigt dåligt och har svårt med sitt försvarspel. Jag tror inte han har satt ett enda tillbakadrag hittills. Bättring nu! Bättring blev det! Changen vinner sista set med 11-5 efter betydligt bättre spel. Bättre returer och lite mer variation, och då satt även tillbakadragen med fh.

Nästa match är mellan 2 fd landslagsspelare: Magnus Månsson - Magnus Molin. Och då bestämmer sig cupassist för att ta en paus. Molle vinner första med 11-9 och Måns har spelar bättre. 11-5 till Molle i andra. Det är tur för Måns att vi inte för statistik över "unforced errors"... 11-4 till Måns i tredje set, och nu var det en bättre Måns. Ett par bra bollar och plötsligt spelar han flera klasser bättre. Måns tar även fjärde set, med 11-8. Måns spelar fortsatt bra, nu är det han som kommer på och Molle som kommer i försvar. Håller vi det även i femte set så har vi bra chanser här. Timeout Warta vid 8-7. Måns ledde med 8-4... Sen spelar Måns monsterpingis resterande 3 bollar och vinner med 11-8. Gôtt!

Ny match nu: Robert Nilsson - Mikael Mattiasson. Mattiasson börjar med ett äss... Robban vinner första set med 11-5. Mattiasson började bra och kom före direkt, utan att han behövde göra så mycket. Robban spelade upp sig, spelade bra och styrde spelet. Robban tar även andra set med 11-8! Han spela bra och riktigt snålt. Mattiasson får inga bollar gratis. 11-5, 11-8, 11-6 till Robban. Starkt. Han spelade riktigt bra och snålt. En riktigt grym boll på slutet som vi sent glömmer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gott jobbat Jiang, Magnus och Robban, 10-6 bollen i Robbans tredje set glömmer man inte på länge.

Forza!!!