tisdag 23 oktober 2007

Bosse gjorde årsdebut i C-laget

Återigen en trevlig match för C-laget. Denna kvällen va det bortamöte mot Lekstorp som hade föryngrat truppen betydligt jämfört med tidigare säsonger. Kjell, som brukar vara med när vi möter Lekstorp hade lämnat sin plats i laget till förmån för sin dotter och det enda vi kan säga är: Kjell, vi saknar dig! Spelmässigt kändes iallafall denna matchen som ett litet fall framåt men resultatmässigt blev det återigen 1-8 i baken.
Angående Bosses comeback så skämde han inte ut sig mer än någon annan... Förutom att han hade glömt stoppa ner sin wartatröja och istället spelade i vit "finskjorta".

De två senaste förlusterna har gjort att det vi alla i C-laget känner ett allt starkare behov av att vi, förutom avslutningsmiddag, måste införa en »mitt-i-säsongen-middag«. Det uppkomna behovet kan också bero på att Bosses gjort årsdebut... Christer tipsade om en fin förrätt (nåt med hummer) och nu är det dessutom slaktperiod för svenska lamm så det borde kunna bli en skaplig måltid ännu en gång.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Efter 2 * 1-8 så tycker ni fortfarande att det är fler middagar ni behöver?? Ni tror inte att träning har med saken att göra...

Anonym sa...

Det är ju det vi säger, se bara på Elofsson. Ökade min träningskvot med över 100% i år och känner att gränsen är passerad hur mycket kroppen tål utan ordentlig vila(=2 år mellan träningarna) och korrekt kost(=hummer och lammfilé).