onsdag 31 oktober 2007

Byttorp - Loosers BTS 8-1 (31/10)

Spontant så var detta en av de sämsta laginsatser jag har sett under mina år som pingisspelare. Samtliga i Warta helt enkelt vägrade vinna, på vägen hem tävlade vi om vem som hade förlorat flest match och setbollar. Och då slog ändå coachen en deff!

Det började med Mats och Ax, Mats lyckades förlora med 12-10 i skilje efter ledning 10-8. Samtliga 5 set i denna match gick till skiljebollar. Mest typiskt för denna match var tredje setet där Mats vänder 6-10 till 10-10 för att sedan lägga med 15-17. Ax hade faktiskt inga matchbollar i sin match, men lyckades ändå förlora med 11-9 i skilje.

1-3 efter första omgången, Coach lyckades slå en deff och Benny lyckades inget vidare mot deras halvdeff. I kinesens andra match lyckades han förlora samtliga sina 4 matchbollar (ledning 10-7 i fjärde), för att sedan (som vanligt) förlora med 11-9 i skilje. Även Benny hade en jämn andra match, ledning 10-5 i tredje blev 10-12. Ledning 5-1 och 9-6 (tror jag) blev hastigt och lustigt 10-12 i skilje.

Inte mycket hopp inför dubblarna, 1-7 och 4 matcher vi lika väl kunde vunnit. Förstadubblen förlorades snabbt och lätt, då gjorde det inte så mycket att 10-7 blev 10-12 i andradubbelns första set.

Efter denna start på serien så finns det nu bara en väg, och det är upp.

Så bättring i ledet! Obligatorisk (nya drag från coachen) träning på torsdag, då även dubbel står på schemat.

3 mosbrickor i en och samma match måste ändå vara någon typ av rekord...

Ny match på måndag, då Åsa kommer på besök i Kyrkbyhallen.

The only way is up!

/Coach

2 kommentarer:

Anonym sa...

Som gammal Wartaspealare blir man oerhört besviken på dessa resultat... I hockey-elitserien ser man ju i alla fall reaktioner från styrelsen! Borde inte coach ta ett steg tillbaka och låta demokratin råda i laguppställnings-sammanhang.

Har f.ö. läst i Jönköpingsposten att "legenden" fixade 12-0 i set i senaste matchen, när Tranås besegredes med 8-5. Kan detta vara BTS:s frälsare.....?!

Anonym sa...

Hade gärna tagit ett par steg tillbaka. Problemet är bara att de andra i laget inte vinner några matcher...

En frälsare är vad vi behöver...

/Coach