måndag 21 april 2008

Nordsjö Cup i Hirtshals 2008

Det var ett gäng förväntansfulla Wartaspelare som samlades vid Danmarksterminalen för avresa till årets tävling i Hirtshals. En gigantiskt stor pingistävling som spelas i tre stora hallar med tusentals matcher.

Resan gick bra, vädret var toppen och alla skötte sig med den äran. Totalt var vi tio stycken som var med. Alla kämpade väl i sina matcher och en del lyckades riktigt bra.

Rasmus Hagberg blev 5:a i 93-klassen. Rasmus har gjort stora framsteg i år och fick nu ett kvitto på att allt slit i träningshallen betalar sig. Joakim Jeanson, Jonas Halllberg, Örjan Hagberg och Daniel Ehrenstedt gick också vidare till slutspel i sina klasser. Bra gjort! Viktor Jeanson, 9 år, kämpade väl i 11-årsklassen, och gav motståndarna en hel del problem. Viktor fick också möta Sveriges bästa 9-åring Simon Söderlund från Borås, och var ytterst nära att knipa ett set. Liam Rydén har gjort framsteg på träningarna under de sista veckorna och visade även han att han är på frammarsch.

Stellan Jeanson ställde upp i Herrar klass 1 bland 50-talet andra spelare och det bar sig inte bättre än att det blev final. Där hette motståndaren Fredrik Asklund från Särö och efter setsiffrorna 11-7, 11-4, 11-8 så fick Warta även en klassegrare på årets Hirtshalsresa.

Totalt sett var det en mycket lyckad resa. Vi ser redan fram emot nästa år, för hit åker Wartaspelarna gärna igen.

Inga kommentarer: