måndag 21 april 2008

Peter Hedram lämnar Warta

En riktig trotjänare och äkta Wartaprodukt lämnar tillfälligt (?) klubben.

Bollgeniet och artisten Peter Hedram, mannen som kan göra allt och lite till med en pingisboll, väljer att nästa år spela för Munkedal i division ett. En stor förlust för Warta, inte minst på det sociala planet, möjligen en viss lättnad för hans stora supporterskara som år efter år tvingats bevittna hans hjärtattacksframkallande specialare forehandslaget bakom ryggen...

Peter håller dock dörren vidöppen för en comeback i Wartas tröja i framtiden. Med tanke på att Peter är både ung och lovande, om vi ser till hans fysik, så skall vi inte ta för otroligt att Peter snart är tillbaka där han hör hemma. Peter har varit "utlånad" till andra klubbar ett par gånger förut, men han kommer alltid tillbaka till Warta!

Det är dessutom väldigt roligt att Peter har uttryckt intresse för att vid behov hjälpa till med coachningen av A-laget kommande säsong, något som definitivt uppskattas av de övriga spelarna i truppen. Med sin sköna inställning och med den berömda glimten i ögat har han säkert ett och annat som han kan bidra med även från sidan av hagen. Han kommer också att dyka upp på en och annan träning i Kyrkbyhallen framöver.

Peter började, med Stellan Jeanson som tränare, som 8-åring i Warta, och debuterade i A-laget i mitten av 1980-talet. Peter var en av de stora hjältarna i den avgörande matchen mot Söderhamn där han genom sin fantastiska seger mot Hampus Nordberg var med och fixade fortsatt spel i Elitserien för Warta. Bättre avslutning på denna Wartaperioden kunde man väl knappast önskat sig.

Vi önskar Peter lycka till i Munkedal, och på återseende!

1 kommentar:

Anonym sa...

Detta va ett trist besked.. Angående fantastiska slag så vill jag påminna om seriefinalen mot Gröstorp borta för en massa år sen... Backhandyxa (med lite under) från utanför hagen på Almströms underskruvssmash... Bollen gick som en radiostyrd projektil bredvid nät och med låg studs. Hur sjutton Almström kunde få in bladet under bollen är fortfarande en gåta.