torsdag 3 november 2011

Liverapport Warta - Eslöv

Då är det dags för ny match i Pingisligan. Denna gång är det Eslöv som står för motståndet, och dom är som alltid riktigt bra.

Matchen går att följa live antingen i Exhuset eller på www.pingistv.se

De matcher vi kommer få se ikväll är:

Jiang, Chang Hong - Stenberg, Mattias
Månsson, Magnus - Hui, Xu
Nilsson, Robert - Översjö, Mattias
Jiang, Chang Hong - Hui, Xu
Månsson, Magnus - Stenberg, Mattias

Först ut är alltså Changen - Stenberg. Skall vi hänga med ikväll så är detta en match vi bara måste vinna. Och skall man gå efter Changens spel i tisdags mot Peter Nilsson (11-3, 11-5, 11-4) så är han i bra form...

11-1 till Changen i första. Att säga att det bara fanns en spelare i hagen vore en underdrift... Changen spelade vansinnigt bra och Stenberg fick agera bollkalle.

11-7 till Changen i andra. Betydligt jämnare, men att kalla det jämnt vore att ta i lite. Changen ledde med 10-3 då han tappade lite fokus.

8-11 i tredje, Stenberg plockade hem det. Stenberg spelade betydligt bättre och slet till sig ett antal poäng från bakplan. Samtidigt tyckte jag att changen spelade lite för snällt och löst. Bättring nu!

5-0 till changen i fjärde och timeout Eslöv. Changen felfri hittills i fjärde. Och changen vinner fjärde med 11-7. Det var vad man kallar för en övertygande seger.

11-4 till Xu. Det var ungefär som första mellan changen och Stenberg. Kinesen är lite för bra helt enkelt. Men det såg bättre ut på slutet, då fick måns med sig några poäng, hoppas han kan hålla fast vid det.

Xu vinner andra med 11-5. Även det vann han väldigt enkelt. Inga problem alls. För att vända detta måste måns höja sig till en nivå som det är tveksamt att han har i kroppen...

Där fick jag! Klart måns har den nivån i kroppen! Han vinner setet med 11-8 och lirade riktigt bra hela setet. Håll samma spel 2 set till nu Måns...

8-9 i fjärde och pelle tar timeout. Måns spelar fortsatt riktigt bra pingis. Xu vinner fjärde set med 11-8. Tyckte ändå att måns gjorde det riktigt bra under de två sista seten. Han spelade koncentrerat och bra.

Det mesta tyder på att vi har två jämna matcher att se fram emot; ett svenskmöte och ett kinesmöte...

Nästa match är Robban - Översjö. Kan det bli kvällens första jämna match?

11-9 till översjö, robban gjorde en servemiss på sista bollen. Tycker robban har missat en del med sin forehand, kan han höja sig lite kan han mycket väl vända på matchen.

11-4 till översjö i andra. 2-2 till 10-2 gav en klar setseger till slut. Översjö spelade riktigt bra, och robban räckte inte riktigt till i det setet. Kom igen robban!

6-4 till översjö och timeout av warta. Bra råd nu pelle! Inte blev det så jämnt... 11-4 till översjö i tredje. Översjö var säker idag och robban kom inte upp till den nivå som hade behövts för att vinna. Lite för många enkla missar.

Kinesmatch nu! Kvällens höjdpunkt?

Changen tar första med 11-6! Han ser riktigt tät och vass ut idag.

11-5 till Xu i andra. Och det såg inte alls lika bra ut för wartas del, changen verkade ha tappat en del i fokus och spelade mycket bättre. Hoppas han hittar det nu igen!

11-9 till xu. 9-9 och xu kom åt på 2 bollar efter egen serve. Lite motigt nu, men det känns som att changen har en växel till att lägga in, det är nog dags för den nu...

3-0 till xu och timeout av warta. Nya tag nu changen!

11-4 till xu i fjärde. Xu var bättre idag, bättre returer och lite mer tur ;-)

Eslöv vinner matchen med 3-1, och den segern känns välförtjänt, dom var lite bättre idag.

4 kommentarer:

Bett sa...

Mackan hade ju lovat att ta med sig en ny CD till dagens match... Vad hände ??

Torbjörn Karlsson sa...

Vi har ju en ny CD! Men mackan är inte här. Dagens kommentator fick fixa det...

Bett sa...

Ja, nu är det ny CD ! Strålande !

Mackan sa...

Hade lite otur med planeringen