torsdag 24 november 2011

Liverapport: Warta - Falkenberg

Idag visar vi bilder live från nätet direkt här på warta.nu! Det är bara att klicka på "Videos" i menyn till höger.

Då var det dags för en ny match i Pingisligan, denna gång mot Falkenberg.

Mycket rutin på bänken idag för Falken, både Peter Karlsson och Erik Lindh. Många meriter där. På det svarar Warta med Pelle Jarlebrand!

Första matchen ut är Jiang Chang Hong - Hampus Söderlund. Det borde vara en bra match för oss i Warta.

Första set vann Changen med 11-8. Tyckte inte att han gjorde jobbet riktigt, Hampus ledde med ett gäng bollar i mitten, men när det skulle avgöras höjde changen sig lite. Bättre fokus hela setet nu changen!

Changen tar andra med 14-12. Det var tajt, changen tog alla i egen serve på slutet och det blev avgörande. Fortfarande ser han lite loj ut. I alla fall om man jämför med Hampus...

Och changen vinner med 11-7. Changen är en bättre spelare och det syntes i tredje set. Han spelade betydligt bättre och vann relativt klart. Men Hampus är en krigare och med lite flyt kunde han fått med sig ett set och gjort detta till en jämn historia.

Nästa match nu är Magnus Månsson - Omar Assar.

0-5 och 2-10... Omar spelar bra. Bra fart i fh-flippen. Måns behöver höja sig ett par klassar för att göra detta jämnt. Omar vinner första klart med 11-4.

Måns höjer sig i andra och spelar riktigt bra på slutet, 4-6 till 11-8 var en bra period. Håll detta spel nu Måns så är chanserna riktigt goda...

Omars set. Från början till slut. Han kan spela riktigt bra den gode Omar, det kommer många winners från hans rack. Men det räcker att måns höjer sig bara lite så blir spelet helt annorlunda.

Omar tar ledningen med 10-0 i fjärde. Då är det uppför. Omar vinner relativt klart med 3-1.

Efter pausen nu är det Wartadebut för Jeremy Petiot. Spännande!

Petioit vinner första set med 11-4. Han ser riktigt bra ut, det var jämnt i början sedan seglade Jeremy bara ifrån. Skön lirare!

Jeremy vinner andra setet med 11-9. Det var en riktigt skön boll här, kolla in den senare! (Under länken "videos" till höger.) Jeremy spelar bra, och Lukas bjuder på ett par enkla bollar på slutet.

Lukas vinner tredje med 11-9. Jeremy missade en serve vid 9-10... Lukas spelade riktigt bra detta setet, jeremy kom inte alls till lika bra nu. Kom igen!

I tredje visar Jeremy var skåpet skall stå och han tar det ganska klart med 11-3. Han är bra! Det kan bli en riktigt trevlig vår med den killen i laget...

Changen - Omar nu. Asien - Afrika.

Afrika tar första set med 11-8. Changen började bra, men stelnade till och var väldigt passiv andra halvan av setet. Lite bättre aggressivitet nu så skall det nog ordna sig.

Kvitterat av Asien via 11-8. Nu spelade han mycket bättre changen, betydligt mer aktiv och då blir det betydligt mycket svårare för Omar. Fortsätt så nu.

7-7 till 7-11 och Omar leder med 2-1. Omar spelade bra samtidigt som changen missade lite på slutet. Peter tog en lyckad timeout i mitten på setet.

Changen tar fjärde set med 11-7 och vi har ett skilje att se fram mot. Changen var betydligt bättre nu, spelade mer fh. Han är bättre med fh.