måndag 10 november 2008

Liverapport Warta - Falken

Tja vad skall man säga? Chang hong vinner inga, Stefan vinner inga och Kalle vinner inga. Då vinner man inte, även om Månsson är tillbaka i gammalt gott slag. Det är såklart underkänt för dom. En annan observation är att Falkenberg kändes hetare, både på bänken och i hagen, det är bara att se vilka som vann flest jämna set. Bättring!

5-4 till Stef har blivit 5-7. 6-9. Hård bh till 7-9. Miss av Stef ger 8-10. Som blir 8-11.

3-3 i skilje nu. Nämnde jag att Stefan spelar skilje igen?

8-6 till Stef nu. Som blev 11-7, helt ok set av Stef, men det var inte helt ok om man ser till underhållningen...

5-7 i Kalles match, han fick hjälp av domaren att vinna en där. Felaktigt uppkast igen. 10-8 och matchbollar Lukas. 11-9 till Lukas och då är frågan bara hur mycket Falkenberg kommer vinna med. Vi får hoppas att publiken stannar och hjälper Stefan vinna sin match, han ser inte så intresserad ut själv...

4-0 till Lukas och timeout Warta. Goda råd är så att säga dyra... 8 till Lukas innan Kalle får sin första. 11-3 till Lukas, Kalle verkar livrädd för att spela om bollen. Riktigt så svårt behöver man inte göra det för sig.

7-4 till Lukas, Kalle kommer inte runt riktigt. Slit in dig i matchen nu! 11-7 till Lukas. Återigen ett svagt set av Kalle, han blir lite stereotyp i spelet och får då svårt att vinna poäng.

10-10 mellan Stef och Asmussen. Bra förstaatack av Stef ger 11-10. 13-11 till Stefan! Än är det inte slut... 4-2 till Lukas mot Kalle på andra bordet.

9-9 mellan Måns och Peter. Tungt spel nu. 10-10 efter att Peter kom på fisken. Bra av Måns. 12-10 till Måns! Starkt att vinna, Peter hade matchboll. Bra insats av Måns idag, synd bara att han och Chang inte verkar kunna ha bra dagar samtidigt...

7-5 i skilje till Peter. Timeout Warta.

9-8 till An. Chang spelar sådär... 11-8 till An. Mycket blek insats ac Chang, kanske är magsjukan som inte är borta ännu...

11-5 till Måns. Och då tycker jag ändå att Peter spelar bra. Bästa set Måns spelat på länge... Ett till nu!

10-10 i kinesmatchen. Servemiss av Chang! An vinner. Chang startade setet bra, men slutade spela efter halva. Då vinner man inte.

Nu är det Peter som drar upp den och Måns som drar ut den. Du skall dra upp den Måns! 6-2 till Peter. 11-7 till Peter. Ingen bra trend där.

11-3 till Chang. Det var mycket bättre! Nu kommer han på på ett helt annat sätt. 11-7 till Peter på andra bordet, helt jämnt i spelet men Måns missade ett par halvlägen som kostade setet till slut. Kom igen!

Bättre av Chang nu, kommer han på med lite piff i bollen så vinner han denna match! Fortsatt bra spel av Måns, 6-6 där.

Måns vinner första med 11-8. Det såg bra ut, han tar bollen lite tidigare än Chang så Peter får svårare att hinna med. Fortsätt så! Dålig start av Chang, underläge 1-7 som leder till seger med 11-7 för An.

Nya matcher nu, Måns- Peter och Chang - An. Bra matcher för Warta, här kan vi kvittera.

Chang spelar riktigt bra och vinner bollen till 9-9. Där var han illa ute. Och sen har han läge i 2 dueller som han förlorar... Bra serve och fh läge som han bränner, sedan hamnar Peter på fisken på matchbollen. Torska båda dom bollarna är tungt. Samtidigt lägger Stefan sin match i skilje oxå, tungt tungt...

6-7 i Stefs match, bra duell som han vinner. 8-6 till Falken i bägge matcherna..

2 snabba ger 5-3 till Chang vid sidbytet. 6-6 nu, bra duell som Peter vinner.

4-1 till Lukas. Timeout.

11-7 i fjärde till Stef. Skilje där. Vad var odden för skilje i Stefs match? Samtidit vinner Chang fjärde med 11-8, jämnt till 8-8 där sen spelade Chang bra och hade lite flyt med nätkanten.

Bra period av Stef, ledning 8-5. 7-7 i Changs match.

Riktig monsterduell som Chang vinner. Verkar som han behövde vinna det jämna setet...

11-11 nu, 3 missade setbollar för Chang. Fjärde nu... 13-13 och en riktigt bra retur och första atack av Chang. 14-13, och han gör 2 riktigt tuffa atacker! Nu är han med! Samtidigt vinner Lukas tredje set med 13-11. Jämna set... Starkt av Chang att vinna, tufft för Stefan att torska.

8-7 till Chang nu, han har fortfarande riktigt svårt att göra poäng, men nu har han börjat kämpa in sin fh. Peter gör inte så mycket, spelar säkert.

11-8 till Stefan i andra, nu såg han mer intresserad ut.

Chang Hong spelar inget vidare hittils, har svårt att göra poäng samtidigt som Peter försvarar sig bra. 2 enkla nu till 9-9 i andra. Sen vinner Peter 2 snabba till setseger 11-9. Chang Hong ser sig inte alls lik ut.

11-4 till Lukas, ingen bra start av Stefan. Man måste vara lite agressiv oxå...

6-6 i Changs match. Bra förstaboll sedan mer tvekande spel. 9-9 nu, Chang har serven... 11-9 till Peter. 2 bra dueller som Chang förlorar. Han kan mycket bättre än så!

Intressanta matcher i Exhuset nu, Chang Hong mot Peter Nilsson kan bli en mycket trevlig tillställning. Och på andra bordet Stefan Nilsson mot Lukas Rydén.

Seger för Måns mot An. Och det gjorde han bra den gode Månsson, var det så lätt som att byta stomme?

Inte ofta man ser en spelare avgöra med flipp 2 bollar i rad, men det är vad An gjorde... 9-7 till Måns.

1-9 i Kalles match. Tur han tog en poäng... 3-0 till Asmussen, 2 enkla set och ett hårt. Hade Kalle vunnit det så kanske. Sen borde han spela bättre oxå, det här var ingen bra insats.

Mycket snack mellan Måns och An. An gnäller en del på domaren...

3-0 till Asmussen, det ser inte så lovande ut i den matchen. Då får vi nog hoppas på Måns istället.

15-13 till Asmussen. 3 raka torskbollar efter timeouten...

6-4 till An när han får sin andra serve för dagen bortdömd. Det gillade han inte. Bakåtkast var domarens dom. Rätt eller fel är omöjligt att säga. Men regeln är svår...

12-11 till Kalle efter dagens fh-duell. Som tyvärr blir 12-12. 13-12 till Kalle och Pelle tar timeout. Bra tips nu!

11-8 till Måns. Han spelar betydligt bättre idag. Nu gäller det "bara" att hålla spelet hela matchen... Setboll till Kalle som han brände...

5-1 till 5-7 Kalle, dax att ligga på nu...

Bättre av Kalle nu, han måste kämpa för att vinna sina poäng. Ledning 5-3 i andra.

8-4 till Måns, han försvarar sig bra så långt... Och fick där hjälp med en poäng av domaren, servefel. 11-4 till Måns.

11-2 till Rasmussen. Bättre kan du Kalle!

Sådär start av Kalle - underläge 0-6... Lite bättre då för Måns, ledning 4-2

Då är dagens laguppställningar klara, först ut är Magnus Månsson - An Shu och Kalle Relfson - Jakob Asmussen.

Det känns bättre i laget idag, Chang Hong är frisk och kry sedan några dagar och Månsson har fixat en ny, snabbare, stomme. Det kan bara bli bättre...

Då börjar det närma sig matchstart, några timmar kvar.

Vi hoppas på en mindre dramatisk match denna gång, och med lite friskare spelare i Wartas lag.

2 kommentarer:

max sa...

Jag som trodde Robban skulle lira efter hans fina resultat mot grabbarna i falken.

Torbjörn Karlsson sa...

Robban har haft problem med ryggen sista veckorna, annars är det inte omöjligt att laget sett annorlunda ut.