onsdag 5 november 2008

Liverapport Warta - Söderhamn

Efter pausen såg det väldigt bra ut, 2-2 och de följande 2 matcherna skulle vara Jon - Månsson, där Måns har 9-0 i inbördes, och obesegrade Chang Hong mot Jian...

Nu blev det ovanligt mycket dramatik istället... en magsjuk kines och en spräckt stortånagel på en landslagsman...

Det blev ett långt uppehåll i matchen mellan Månsson och Jon, Jon gjorde en lite väl aggressiv step-in och drog foten rätt i bordsbenet, resultatet blev en spräckt nagel och en blödande tå. Behandling var så klart nödvändigt för att kunna fortsätta matchen. Tyvärr bidrog pausen i matchen till att Jon lyckades vända underläge i setet och vinna matchen med 3-1.

Chang Hong började matchen mot Jian på allra bästa set, vann ett tight första och spelade skjortan av motståndet i andra. Värre blev det då i tredje när Chang Hong hastigt och inte alls lustigt blev akut magsjuk. Trots magsjukan lyckades Chang Hong bjuda på bra spel, även om pauserna mellan bollarna blev långa och han såg riktigt plågad ut. Nu är det ju så att magsjuka "tyvärr inte är en skada", så något längre uppehåll under pågående match tilläts inte. Jian spelade bra och lyckades tillslut vinna med tajta 3-2.

Nu hoppas vi på friskare spelare och fler vunna matcher på måndag mot Falkenberg!

Chang Hong slog Jon med 3-1 och Stefan vann mot Hampus med 3-2. Tyvärr har jag inte sett så mycket av matcherna...

Jag kan tillägga att det inte blir mycket till liverapport idag... Något har hänt med nätverket i Exhuset så det verkar omöjligt att få det trådlösa att fungera...

Då är det dags för match, först ut är Chang Hong - Jon Persson och Stefan Nilsson - Hampus Nordberg.

Ny match i Exhuset ikväll: Warta - Söderhamn.

Det var en fantastisk match senast mot Rekord, bra stämning och spännande matcher. Vi hoppas att (minst) lika många kommer och tittar ikväll.

18.30 börjar liret, kom i tid så får ni en bra plats på läktaren!

Inga kommentarer: