måndag 17 november 2008

Propagandatour/Ungdomsserier 14-15/11

Ny intensiv pingishelg för våra ungdomar med Propagandatour omgång 2 av 5 på fredag kväll och seriespel lördag. På fredag var Jonas supertaggad. 1a i poolen, vinst bl.a. mot en kille från Rudalen som tyckte det var roligare att snacka med kompisarna på läktaren än att spela. Hans ointresse var ett strålande exempel på hur man tappar en klar ledning om man inte är fokuserad. Jonas höll ihop och vann mer än fullt rättvist. Vinst även i kvarten mot en 2 år äldre kille, vändning 0-2 till 3-2. Tyvärr blev det stopp i semi men ändå en klart godkänd insats!
Av övriga Wartaspelare vann Rasmus en poolmatch och gick till B-slutspel. Örjan och Liam spelade C-slutspel.

Lördagens seriespel blev tufft för Örjan/Jonas i Warta 2. Två 0-5 matcher mot seriens topplag Kungälv, en 91-a och en 93-a mot våra 95-or, och Askim. Glädjeämnen var att 3 av Jonas 4 singlar gick till 5 set och att Örjan verkar ha hittat en ny hård forehandserve som ställde till problem. Fortsätt jobba på den Örjan!! Nästa omgång blir avgörande om killarna hänger kvar eller flyttas ner. Avgörandet ligger helt i egna händer. Vinst mot Torslanda som redan är klara att hänga kvar till vårsäsongen och saken är klar. Förlust och vi får hoppas att Lindome slår Tollered.
I övriga serier är Warta 1 (Rasmus/Daniel/Liam) klara för nedflyttning till Warta 2´s serie, så gör ert jobb mot Torslanda John/Örjan/Jonas så får vi ett derby nästa säsong!!!
Warta 3( Victor/Isac/Victor) tuffar på och ligger 3a i sin serie med chans på 2aplatsen och uppflyttning om man slår serieledande Torslanda i sista omgången.
Warta 4 (Alex/Karl-Filip/Albin) leder sin serie där sista omgångarna ser ut att bli mycket spännande. Full fokus mot Linnés båda lag i serien så skall det bli avancemang.

Inga kommentarer: